Verbinding

In de afgelopen jaren hebben wij een verbinding gemaakt met diverse partners. Professionals en organisaties die passen bij onze visie om jou van dienst te zijn. We werken, voor, met of samen met deze partners of vullen elkaars diensten aan.

Graag stellen wij onze partners aan je voor;

Hotel de Zeeuwse Stromen – De verbinding “Horeca is topsport”.

Ondertussen zijn wij, Kim en Martin -het tweespan wat de dagelijkse bedrijfsleiding vormt van Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen- overtuigd van de toepassing van (stoel)massages op de werkvloer. 
            “Wij” en daarmee ons voltallige team bestaande uit een vijftigtal collega’s vormen tezamen een eigenzinnig familiebedrijf in Renesse. De ligging van het hotel-congrescentrum nabij het strand en de ongedwongen ambiance zorgen ervoor dat onze gasten, zowel particulier als zakelijk, even ontsnappen aan de hectiek van alledag. Onze missie bestaat eruit om ons respectvol en zorgzaam op te stellen richting mens, dier en onze omgeving. Onze duurzame keuzes beperken zich niet alleen tot afvalverwerking, energie, voedsel en bijvoorbeeld het pand.  Ook investeren wij graag in langdurige en gezonde relaties met de mens. Dit laatste betreft zakelijke relaties, maar zeker ook onze eigen collega’s.
            Horeca is een uitdagend vak en we beseffen als geen ander dat er met vlagen topsport van ons team wordt gevergd. Om topprestaties te leveren, is het essentieel om goed voor je lichaam en geest te zorgen. Een mooi bruggetje naar onze fijne samenwerking met Praktijk “Tijd voor jezelf”. Zo zijn we een aantal maanden geleden begonnen met het aanbieden van stoelmassages onder onze eigen teamleden.
            Waar de eerste collega’s aanvankelijk met cold feet plaatsnamen op de massagestoel zijn Giovanni en Mariëlle ondertussen erg graag gezien bij ons. Deze geste bleef niet onopgemerkt en in de zomermaanden hebben we ook onze hotelgasten zo nu en dan verrast met een “verwenmomentje”.
            Gezien de vele voordelen van stoelmassages (laagdrempelig, effectief en vermindering van werkstress) zien wij ondertussen ook mogelijkheden om dit concept uit te rollen op de zakelijke markt. Hoe verkwikkend klinkt het om een intensieve brainstormsessie, meeting of congres te onderbreken of juist af te sluiten met een relaxmomentje? Hoe dan ook, wij kijken er enorm naar uit om deze samenwerking verder uit te rollen!
www.zeeuwsestromen.nl

Nunti, energetische huiszuivering

Je huis is de allerbelangrijkste plek op aarde. Hier kun je naartoe om tot rust te komen na een lange dag reizen of werken. Het is een veilig plek waar je je thuis voelt en je weer energie kunt opladen voor de volgende dag. Maar wat als je huis niet meer als thuis voelt? Als je minder energie hebt, of je angstig en onrustig voelt op bepaalde plaatsen? Als er onverklaarbare dingen gebeuren, onprettige sferen hangen en de huiselijke balans is verstoord?
               Mijn naam is Henriette Neggers en mijn praktijk heet Nunti (www.nunti.nl). Ik heb me onder andere gespecialiseerd in energetische huiszuiveringen. Tijdens zo’n huiszuivering voel ik aan waar de negatieve energieën vandaan komen om ze vervolgens te neutraliseren. Als de energie in een huis verstoord is, is dat vaak te merken aan de sfeer in huis. Het kan zorgen voor onrust, disharmonie en zelfs het gevoel dat er ‘iemand’ in huis is.
               Wanneer ik een huiszuivering doe, spoor ik de negatieve energieën op, verklaar ik ze, en zuiver ik zo energetisch het huis. Samen met jou loop ik het huis door en geef ik je advies over hoe je de energie in huis kunt verbeteren en positief kunt houden. Zo zorgen wij er samen voor dat jij je weer thuis voelt, want hoe prettiger je je voelt in je eigen huis, hoe sterker je in je schoenen staat. Indien nodig kun je ook nog een vervolgafspraak boeken bij mij in de praktijk. 
www.nunti.nl

Hoi, ik ben Ruby.
Met Bureau Ruby begeleid ik mensen op hun reis naar het voelen van meer voldoening en het loslaten van spanning. Dit doe ik door training en begeleiding te geven in adem- en lichaamsgericht werk. 

Mijn werkwijze is erop gericht je een veilige basis te laten ervaren, van waaruit je de connectie met je mind, body en soul vergroot. Voor een leven met meer vertrouwen, ontspanning, plezier en authenticiteit.

Dit doe ik door het geven van 1-1 sessies, trajecten en ademcirkels. Op de website van Bureau Ruby lees je hier meer over. Voel je welkom om laagdrempelig kennis te maken via een ademcirkel: Een maandelijks terugkerend event dat in het teken staat van ontspanning. 

Op weg naar balans
Wij zijn Toine en Ingrid van Toor en hebben een coachingspraktijk in Uden.

In je leven krijg je te maken met vele uitdagingen. In je relatie, met je kinderen, je eigen bedrijf of je werk, het team waar je werkt, met familieleden, met vrienden. Met regelmaat ervaar je hierdoor onrust, zowel lichamelijk als psychisch. Ook gebeurtenissen die in het verleden hebben gespeeld kunnen doorwerken in je huidige welbevinden. 
            Ben je vaker dan je lief is boos, verdrietig of machteloos? Heb je last van slapeloosheid, jaloezie, spijt of rancune (naar je ouders, je ex)? Kun je je eigen plek niet vinden in je gezin, in je werk  of in de maatschappij? Wij begeleiden je om deze symptomen uit de weg te ruimen of om ze een plek te geven, zodat je met een vrijer gevoel verder kunt.
            Vind je het moeilijk om je gevoelens of behoeften te herkennen en ze woorden te geven, dan kun je bij ons terecht voor trainingen in Verbindende Communicatie. Bij bedrijven en organisaties verzorgen we ‘in house’ trainingen. Persoonlijke trainingen bieden we aan in huiselijke sfeer in onze praktijkruimte.
            Toine ondersteunt je bij zakelijke en persoonlijke uitdagingen en Ingrid bij vragen en moeilijkheden waar je tegenaan loopt in de privé- en familiesfeer. Onze gezamenlijke passie is systemisch werk. Familie- en organisatieopstellingen maken deel uit van onze aanpak, zowel één op één als in een groep. We geven hierin tevens cursussen en organiseren opstellingsdagen. In de persoonlijke begeleiding is er naast het systemisch werk ook ruimte voor lichamelijk werk, zoals diverse massages en bewustwordingsoefeningen.

Pim Klerkx is voortdurend op zoek naar nieuwe behandelwijzen voor complexe klachten. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar rug, schouder- en nekproblematiek.  Hij behaalde zijn diploma Osteopathie in 1993. Zijn afstudeeropdracht spitste hij toe op baby’s met een vervormd schedeltje en voorkeurshouding. In 2005 startte hij zijn eigen praktijk Osteopathie Pim Klerkx in Waalwijk. Daarvoor was hij gedurende 24 jaar werkzaam als fysio- manueel therapeut. Osteopathie Pim Klerkx, Grotestraat 21 A, 5141 JM  Waalwijk, 0416 – 344774, https://www.osteopathiepimklerkx.nl/