Mariëlle

Mariëlle vertelt …

Iedereen weet dat het leven vluchtig en kostbaar is. Maar leven we ernaar?

Dat is de vraag die mij al jaren bezighoudt. Heb een prachtig gezin, ben inmiddels oma van een prachtige kleinzoon, gelukkig is iedereen gezond en daarnaast de nodige hobby’s maar de vraag bleef knagen…..is er niet iets anders wat ik voor de mensen kan betekenen waarvan ik zelf ook veel energie krijg? Het antwoord lag eigenlijk al die tijd voor de hand. Natuurlijk, ik ga mensen masseren! Ruim 15 jaar geleden had ik mijn certificaat gehaald voor ontspanningsmassage en in huiselijke kringen bleef ik deze massages geven. Daarna heb ik, ingegeven door mijn passie – het volgen van mijn intuïtie – een aantal Intuïtieve ontwikkelingscursussen gevolgd en hiermee was het idee geboren ….. hoe mooi kan het zijn!

Mensen helpen om een ontspanningsmoment te creëren, even terug gaan naar de basis, even niets op uur en tijd, terug in balans, even Tijd voor Jezelf. En bemerken wat echt de kern is van ’t leven en ’t zijn in volle glorie. Jezelf onderdompelen in rust, niets te moeten en alleen de ontspanning en warmte ervaren van een intuïtieve ontspanningsmassage, waarvan Jezelf bepaalt hoe deze eruit ziet. Ervaar de weldaad van aanraking. Een kadootje voor Jezelf dat eigenlijk iedereen op zijn Tijd verdient.

Er is geen mooier mens dan een mens die zich innerlijk gelukkig voelt. Dan ga je stralen en wordt de dag een stuk lichter in elke betekenis van het woord. Laat mij jou dat stukje verlichting brengen.

De mens ontwikkelt zich door de jaren heen door wat hij/zij meemaakt. Je groeit, ook van de minder leuke dingen/momenten van het leven. De weg is nooit vlak maar altijd met ups en downs. Ik denk dat het de kunst is om bewust te genieten van de geluksmomenten, klein of groot, van de ochtendzonnestralen tot de geboorte van een kind. Pak het moment in je “handen” en ga bewust in ’t moment en geniet met heel je hart en voel de belevenis door je lijf gaan. En zit je in moeilijkere tijden van gezondheidsklachten of afscheid, weet dan dat je als mens groeit van de ervaringen die op je pad komen. Probeer ondanks het hartzeer de mooie dingen van het leven te blijven zien. Kijk met je hart!

Je groeit als mens, zo zal ook onze praktijk Tijd voor Jezelf door de jaren heen gaan meegroeien. En dan bedoel ik niet alleen het aantal cliënten maar zeker ook het aanbod van wat wij te bieden hebben aan de verschillende doelgroepen.

Het leven is een stroom van emoties, gebeurtenissen en ervaringen, zoek bij ons wat bij jou past, neem Tijd voor Jezelf en weet dat je welkom bent…

Warme groet,
Mariëlle

Intuïtieve Tijd voor Jezelf massage

Heerlijke ontspanningsmassage van 60 of 90 minuten waarbij Jezelf  bepaalt hoe deze massage eruit ziet…

Maak een combinatiekeuze uit:
hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, benen en/of voeten. Daar waar jij graag de ontspanning wilt voelen zodat je de spanning kunt loslaten en weer dichterbij Jezelf komt.

De massage wordt uitgevoerd met heerlijke warme etherische massageolie liggend op een verwarmde massagetafel, heerlijke geuren en relaxte klanken, écht Tijd voor Jezelf!


Zwangerschapsmassage

Ben je zwanger? Wat een mooie en bijzondere Tijd voor Jezelf!
Allerlei veranderingen brengt dit met zich mee zowel op lichamelijk als geestelijk gebied.

De zwangerschapsmassage geeft je een totale ontspanning en biedt je een ware verademing.
De massage zorgt voor een betere bloedcirculatie, soepelere spieren, verlicht rugklachten, bekkenpijn en beenkrampen, betere nachtrust en vermindert stress.

Niet alleen Jezelf maar ook je baby profiteert hiervan mee… hoe mooi is dat …

Tarievenlijst

Particulier
Intuïtieve Tijd voor Jezelf massage
Ontspanningsmassage met warme olie, heerlijke geur, mooie klanken

Massage bij Burn-out
Ondersteunde en relaxte massage voor herstel van lichaam en geest, balans van ademhaling, het gevoel van “thuiskomen” in je lichaam, 

Zwangerschapsmassage   
Biedt verademing o.a. voor betere nachtrust en vermindert stress             

Kindermassage
Afgestemd en in overleg met ’t kind, ontspanningsmassage met warme olie, heerlijke geur, mooie klanken, brengt balans. Met de aanwezigheid van een ouder/verzorger

Hotstone massage  
Massage met warme olie & lavastenen geeft een gevoel van tijdloos   

Duo massage
Sport- of ontspanningsmassages die gelijktijdig worden gegeven  

Stoelmassage   
Drukpuntmassage, hoofd, nek, schouders & rug door kleding heen  

Alle massages kunnen worden geboekt voor 30-60-90 minuten, tarieven respectievelijk € 30,-  € 60,- en € 90,- per persoon.


Bedrijven
Bedrijfsstoelmassage 
Drukpuntmassage met resultaat voor zowel medewerker als werkgever

Offertes maken wij graag op maat en wensen