Lisa

Lisa vertelt…

Na mijn opleiding Schoonheidsspecialiste afgerond te hebben in 2016 wist ik het zeker, ik wil in mijn eigen praktijkruimte mensen laten ontspannen tijdens de gezichtsbehandelingen en ze weer laten stralen. Met mijn passie voor verzorging van de huid, ben ik ervan overtuigd dat als je je goed verzorgt, je jezelf ook van binnen beter voelt. Je krijgt meer zelfvertrouwen en gaat stralen.

Blushington staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit, een moment voor jezelf en helemaal tot rust komen. Ik geloof in natuurlijke schoonheid te versterken met krachtige, pure, bewezen skincare. Daarom werk ik met IK Skin Perfection. Om weer terug te keren naar de natuurlijke conditie en flora van de huid. Dit doen we met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. Samen werken we aan het 4-fasen programma, waar we de huid gaan resetten, herstellen en stimuleren voor maximale huidverbetering.

Elke behandeling is maatwerk en wordt toegepast aan jouw wensen.

Dit alles doe ik met veel plezier, en geeft mij veel energie.

Ik hoop je graag te ontmoeten in de praktijk!

Stralende groet, Lisa


Het 4 fasen programma

In fase 1 herstellen we de pH-waarde van de huid en ontdoen we de huid van afvalstoffen, zo creëren we een gezonde basis om de huid zichtbaar te laten verbeteren.

In fase 2 gaan we de huid herstellen en bouwen we het conditieniveau van de huid verder op. We gaan de huid dieper reinigen, de huidconditie optimaliseren en van binnenuit verzorgen.

In fase 3 zal structurele huidverbetering plaatsvinden doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. De huidkwaliteit verbeterd, vermindering van huidproblemen en zorgt voor een zijdezachte en intensief verzorgde huid.

In fase 4 zorgen we voor blijvende maximale huidverbetering door gebruik te maken van huidoliën. Just mix program is erop gericht de huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen tegen weersinvloeden, uv-straling en huidveroudering. De huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld met de Mix It Oil infusions, die zorgen voor een heerlijke geursensatie en een behandeling vol luxe, comfort en welbehagen.

Behandelingen en Tarievenlijst

Basic Program
Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht, exclusief massage.

Complete program
Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt, inclusief Healthy reset massage.

Deluxe program
De ultieme ontstressende behandeling waarbij je geniet van mooie massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze, inclusief Healthy reset massage, oor – hoofdhuid – en handmassage.